D’Fusion® Studio käyttöönotto

D’Fusion® Studio käyttökoulutus antaa pohjan ohjelmiston monipuoliselle käyttämiselle lisätyn todellisuuden sovelluksien luomiseksi. Tiiviissä paketissa tutustutaan nopeasti myös Autodesk Maya -3D mallinnus- ja animointiohjelmaan ja käydään läpi Autodesk Maya -ohjelmistossa luotujen 3D-objektien tuominen D’Fusion® Studioon. Koulutus soveltuu kaikille, jotka hallitsevat tietotekniikkaa hyvin. Koulutuksen aikana käytämme D’Fusion® Studio ja Autodesk Maya -ohjelmistoja.
Tervetuloa!

Osallistumismaksu:
3690 euroa/koulutus (+ alv 24 %) max 4 hlöä. Maksu sisältää kahden päivän koulutuksen, koulutuksen materiaalia, molempien päivien aamukahvit ja lounaat neljälle henkilölle.

Koulutuksen kesto:
Kaksi päivää.

Kouluttaja:
Mikko Liukkonen, AduSal Oy
Ohjelmistokehittäjä

Koulutuspaikka:
Ståhlberginkatu 6, LAHTI
Ota yhteyttä Georges Seguraan (georges.segura[at]adusal.fi) jos toivot, että koulutus tapahtuisi oman oppilaitoksen tiloissa tai jos ryhmässä olisi vähemmän kuin 4 hklöä.

Koulutusajankohta:
Järjestetään sopimuksen mukaan.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti oppilaitosten henkilöstölle. Osallistujan on hallittava hyvin tietotekniikkaa (etuna 3D mallinnusperusteet, vankka ohjelmoinnin osaaminen). Parhaan mahdollisen oppimistuloksen saavuttamiseksi kurssille otetaan ainoastaan 4 osallistujaa per ajankohta.

Lataa ilmaiseksi D’Fusion® Studio -ohjelma osoitteesta: https://community.t-immersion.com/.
Lisätietoja Autodesk Maya -ohjelmasta tästä.

Koulutuksen sisältö:
1.päivä 8:30 – 16:00

  • Lisätyn todellisuuden idea
  • Tutustuminen D’Fusion® Studio -ohjelmistoon (D’Fusion® Maya Exporter, D’Fusion® Viewer, D’Fusion® Studio CV, Studio AR)
  • D’Fusion® Studio CV: kuvien-, kasvojen- ja 3D-objektien seuranta

2. päivä 8:30 – 16:00

  • Tutustuminen Maya-ohjelmistoon ja D’Fusion® Maya Exporteriin
  • Lisätyn todellisuuden sovelluksien tuottaminen D’Fusion® Studiolla
  • Omien sovelluksien ideoiminen, kehittäminen ja tuottaminen
  • Yhteenveto koulutuksesta

Comments are closed.